marți, 28 iunie 2011

Feeric Fashion Days 2011

La Sibiu s-a incheiat Festivalul Feeric Fashion Days, editia a patra, un eveniment foarte bine organizat de catre Mitichi, un om deosebit pe care am avut placerea sa-l cunoastem si cu care am colaborat foarte bine.
Eventi Bianchi - event and flower shop a fost partenerul acestui festival, oferind aranjamente florale pentru prezentari si buchete pentru designerii colectiilor prezentate pe tot parcursul festivalului.


 Am folosit la creearea acestor buchete nuante care sa se regaseasca in creatiile designerilor, pe o baza din liane lemnoase, frunze black tie, aspidistra, hydrangea, germini, trandafiri, anthurium, chrisantemum, fire si bine din lana impaslita.

Pentru aranjamentele florale am ales sa folosim flori si accesorii in nuantele colectiei Antoniei Giurgiu, astfel incat florile au fost in totala armonie cu creatiile vestimentare.








A doua si a treia zi de festival au continuat cu prezentarile colectiilor : Norina ST, Vika Gorenco, Sorana Darclee,  Daniela Ciuca, Sandra Chira, Catinca Roman, A&S Negulescu, Rue des Trucs, Katveen, ULBS, pe o pasarela contruita deasupra Podului Minciunilor.
Coafurile au fost realizate de Luciano, iar machiajul de catre Roxana Armeana si Bianca Grabcev.
 Designerii au primit la final cate un buchet marca Eventi Bianchi.





In cadrul festivalului, invitatii au avut ocazia sa asculte un miniconcert Radu Nechifor, artist ce a starnit interesul si aplauzele publicului.
Festivalul a fost mediatizat, bine organizat, cu invitati de seama, si va ramane un eveniment important in Sibiu, care va creste incontinuu si va capata tot mai multa popularitate.





Multumim organizatorilor pentru ocazia de a fi parteneri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt binevenite, bunul simt sa-ti fie cartea de vizita.